- Gratis bezorgd vanaf 75,-
- Top restaurantkwaliteit
- Geselecteerd door topchefs
- Vandaag besteld = volgende werkdag bezorgd
Over dit product
-
De Brisket wordt gesneden uit de borst van het rund, van de klapribben. Een hele Brisket bestaat uit twee spieren die door een vetlaag van elkaar zijn gescheiden. De (vlees) draden van beide stukken staan haaks op elkaar. Het dikkere, vettere deel heet de Point, het platte en magere deel heet de Flat. De Brisket heeft een intense rundvleessmaak. Het vlees heeft een grovere textuur en bevat veel bindweefsel. Hierdoor uiterst geschikt om langzaam (low n slow) te bereiden
-
Kilo prijs 32 Merk Carrara Wagyu Steaks Heel Voeding 350-400 dagen graangevoerd Rassen Australisch Wagyu Rijping Wet aged -
Bereiding
10 uur
Inpak-temperatuur
68-76°C
Eind-temperatuur
92-98°C
Voor de BBQ-bereiding raden we een reverse sear-methode aan. Volg deze eenvoudige stappen voor een perfect bereide Brisket van de BBQ.
- Voorbereiding: Bestrooi de Brisket de avond van te voren met een kruiden rub en laat deze in de koelkast intrekken. Haal de Brisket 1 uur voor het bereiden uit de koelkast en verwarm je BBQ alvast tot een temperatuur van ongeveer 110°C.
- Brisket op de BBQ: Leg de Brisket op het indirecte gedeelte van de BBQ en plaats een kernthermometer in het vlees. Houd de kerntemperatuur in de gaten en wacht tot deze 74°C bereikt.
- Inpakken en Terug op de BBQ: Zodra de Brisket een kerntemperatuur van 74°C heeft bereikt, pak je het vlees in met aluminiumfolie of butcher paper en voeg je wat runderbouillon, appelsap of witte wijn toe. Leg de Brisket vervolgens terug op de BBQ en laat het garen tot de kerntemperatuur 96°C bereikt.
- Rusten voor het Aansnijden: Open het ingepakte vlees voor 2 minuten zodat het wat warmte kwijt kan. Pak het vervolgens weer in en laat het vlees 3 uur rusten in een koelbox zonder koelelementen.
*Voor de voor jouw perfect gaarhied raden wij aan een vleesthermometer te gebruiken om de kerntemperatuur te meten. De gewenste kerntemperatuur hangt namelijk af van de gewenste gaarheid van het vlees.
Bereiding
5 uur
Inpak-temperatuur
68-76°C
Eind-temperatuur
92-98°C
Bereid de Brisket tot in perfectie in de oven met deze eenvoudige stappen.
- Voorbereiding: Bestrooi de Brisket de avond van te voren met een kruiden rub en laat deze in de koelkast intrekken. Haal de Brisket 1 uur voor het bereiden uit de koelkast en verwarm de oven voor op 180°C.
- Brisket in de Oven: Leg de Brisket in een grote braadslee. Gaar het vlees voor een uur of totdat de kerntemperatuur 70°C aangeeft en haal de Brisket er dan uit. Zet de oven vervolgens terug op 160°C.
- Inpakken en Terug in de Oven: Zodra de Brisket een kerntemperatuur van 70°C heeft bereikt, voeg je aan de braadslee runderbouillon, appelsap of witte wijn toe en doe je de deksel op de braadslee. Doe de Brisket vervolgens terug in de oven en laat het garen tot de kerntemperatuur 96°C bereikt
- Rusten voor het Aansnijden: Open het ingepakte vlees voor 2 minuten zodat het wat warmte kwijt kan. Pak het vervolgens weer in en laat de Brisket 2 uur rusten in een oven die uitstaat.
*Voor de voor jouw perfect gaarhied raden wij aan een vleesthermometer te gebruiken om de kerntemperatuur te meten. De gewenste kerntemperatuur hangt namelijk af van de gewenste gaarheid van het vlees.
-
U plaatst een review over: Carrara Wagyu BrisketAlleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of maak een account aan
Carrara Wagyu, vernoemd naar het iconische Carrara-marmer, brengt Wagyu naar een geheel nieuw niveau. Het Wagyu-rundvlees wordt geproduceerd van runderen met een score van 6+ tot 7+, waardoor het tot de absolute top behoort. De prachtige witte vetmarmering op het vlees doet denken aan de schoonheid van het Carrara-marmer zelf. Ongeëvenaarde kwaliteit en smaak Toewijding aan dierenwelzijn Een ervaring die je niet mag missen
Bij Carrara Wagyu geloven ze in niets minder dan perfectie. Met zijn boterachtige textuur en onmiskenbare smaak biedt elk stuk een unieke en onvergetelijke ervaring. Bij Beef Boutique geloven we in het leveren van meer dan alleen vlees, elk stuk vlees wordt met de grootst mogelijke zorg behandeld, van de weide tot aan jouw bord.
Bij Carrara Wagyu gaat kwaliteit hand in hand met ethiek. De koeien worden met liefde en respect behandeld op de boerderijen, waar ze de hoogste kwaliteit van zorg ontvangen. De Carrara Wagyu veehouders zijn getraind en toegewijd aan het welzijn van de dieren, wat resulteert in een luxueuze en prestigieuze reputatie van prijswinnende kwaliteit.
Klaar om de wereld van Wagyu te verkennen zoals nooit tevoren? Ontdek Carrara Wagyu en laat je betoveren door de perfectie van Wagyu-rundvlees. Wacht niet langer en breng de ervaring van Carrara Wagyu naar je eigen keuken. Bestel nu bij Beef Boutique en ontdek waarom Carrara Wagyu synoniem staat voor de ultieme Wagyu-ervaring. Laat je verrassen door de luxe en smaak van Carrara Wagyu rundvlees.