Waar vind ik informatie over de voedingswaarden?

In de onderstaande voedingswaardetabel vind je alle informatie gerangschikt per productsoort.

Soort Rundvlees

Kcal (per 100g)

Vet (g)

Koolhydraten (g)

Eiwitten (g)

Ossenhaas

120 - 130

3 - 5

0

20 - 25

Inside Skirt

110 - 120

4 - 6

0

20 - 25

Chuck Roll

115 - 125

5 - 7

0

20 - 25

Gehakt

110 - 120

5 - 8

0 - 1

20 - 25

Côte de Boeuf

200 - 220

10 - 15

0

20 - 25

T-Bone Steak

180 - 200

10 - 15

0

20 - 25

Flat Iron Steak

130 - 140

6 - 8

0

20 - 25

Flank Steak

120 - 130

5 - 7

0

20 - 25

Shabu Shabu

210 - 230

3 - 5

0

20 - 25

Sukade

150 - 160

7 - 10

0

20 - 25

Yakiniku

200 - 210

6 - 9

0

20 - 25

Ribeye

180 - 200

10 - 15

0

20 - 25

Burgers

200 - 210

12 - 15

0

20 - 25

Picanha

180 - 200

10 - 15

0

20 - 25

Bavette

140 - 150

7 - 9

0

20 - 25

Tri-Tip

160 - 170

8 - 11

0

20 - 25

Brisket

200 - 220

10 - 15

0

20 - 25

Entrecote

180 - 200

10 - 15

0

20 - 25

Diamanthaas

130 - 140

6 - 8

0

20 - 25

Beef Bacon

180 - 190

8 - 12

0

20 - 22

Outside Skirt

115 - 125

4 - 6

0

20 - 25

Tomahawk Steak

200 - 220

12 - 16

0

20 - 25

Beef Ribs

200 - 210

12 - 15

0

20 - 25

Denver Steak

150 - 160

7 - 9

0

20 - 25