.iNK Sukade

Laat je verrassen door de ongeëvenaarde smaak en kwaliteit van onze .INK Sukade. Ontdek wat .INK echt bijzonder maakt: een unieke fusie van Australische Wagyu en Black Angus, grootgebracht in Uruguay.
  • Gratis bezorgd vanaf 75,- Gratis bezorgd vanaf 75,-
  • Top restaurantkwaliteit Top restaurantkwaliteit
  • ⁠Geselecteerd door topchefs ⁠Geselecteerd door topchefs
  • Vandaag besteld = volgende werkdag bezorgd Vandaag besteld = volgende werkdag bezorgd

Informatie

  • Kilo prijs 36
    Merk .iNK
    Steaks Heel
    Voeding 350-400 dagen graangevoerd
    Rassen Wagyu/Black Angus
    Rijping Wet aged
  • Bij Beef Boutique zijn we trots om het exclusieve merk .iNK aan te bieden, een ware culinaire ervaring die de grenzen van smaak en kwaliteit verlegt. Wat .iNK echt onderscheidt, is de unieke combinatie van de beste elementen van Australische Wagyu en Black Angus genetica. Deze crossbreed runderen worden grootgebracht in Uruguay met een 350+ dagen graan gevoerd dieet, wat resulteert in uitzonderlijke F1 en F2 kwaliteit.

    De magie van .iNK: Een unieke kruising van Wagyu en Black Angus 
    De unieke kruising van Australische Wagyu en Black Angus resulteert in prachtig gemarmerd vlees met een malse textuur en een diepe, ongeëvenaarde smaak. De runderen van .iNK worden met zorg grootgebracht, wat resulteert in een perfecte fusie van smaak en kwaliteit

    Gelukkige koeien, uitzonderlijk vlees 
    INK. gelooft erin dat uitzonderlijk rundvlees begint bij de bron, een gelukkige en gezonde kudde. Daarom lopen de runderen 365 dagen per jaar vrij rond in de weelderige graslanden van Uruguay. Deze toewijding aan het welzijn van de runderen resulteert in vlees van de hoogste kwaliteit door de stressvrije omgeving.

    Proef de authentieke smaak van .iNK
    Ervaar zelf de uitzonderlijke kwaliteit van .iNK rundvlees door vandaag nog je bestelling te plaatsen bij Beef Boutique. Laat je verwennen door de ongeëvenaarde smaak en kwaliteit van .iNK

    Beef Boutique: Waar kwaliteit en passie samenkomen
    Bij Beef Boutique streven we ernaar om alleen het beste aan onze klanten te leveren, en .iNK is daar geen uitzondering op. Probeer het vandaag nog en ontdek waarom .iNK synoniem staat voor premium rundvlees van topkwaliteit.

  • Bereiding

    Bereiding

    7 uur

    Inpak-temperatuur

    Inpak-temperatuur

    68-76°C

    Eind-temperatuur

    Eind-temperatuur

    92-98°C

    Voor de BBQ-bereiding raden we een reverse sear-methode aan. Volg deze eenvoudige stappen voor een perfect bereide Sukade van de BBQ.

    • Voorbereiding: Bestrooi de Sukade de avond van te voren met een kruiden rub en laat deze in de koelkast intrekken. Haal de Sukade 1 uur voor het bereiden uit de koelkast en verwarm je BBQ alvast tot een temperatuur van ongeveer 110°C.
    • Sukade op de BBQ: Leg de Sukade op het indirecte gedeelte van de BBQ en plaats een kernthermometer in het vlees. Houd de kerntemperatuur in de gaten en wacht tot deze 74°C bereikt.
    • Inpakken en Terug op de BBQ: Zodra de Sukade een kerntemperatuur van 74°C  heeft bereikt, pak je het vlees in met aluminiumfolie of butcher paper en voeg je wat runderbouillon, appelsap of witte wijn toe. Leg de Sukade vervolgens terug op de BBQ en laat het garen tot de kerntemperatuur 94°C bereikt. 
    • Rusten voor het Aansnijden: Open het ingepakte vlees voor 2 minuten zodat het wat warmte kwijt kan. Pak het vervolgens weer in en laat het vlees 3 uur rusten in een koelbox zonder koelelementen.

    *Voor de voor jouw perfect gaarhied raden wij aan een vleesthermometer te gebruiken om de kerntemperatuur te meten. De gewenste kerntemperatuur hangt namelijk af van de gewenste gaarheid van het vlees.

    Bereiding

    Bereiding

    5 uur

    Inpak-temperatuur

    Inpak-temperatuur

    68-76°C

    Eind-temperatuur

    Eind-temperatuur

    92-98°C

    Bereid de Sukade tot in perfectie in de oven met deze eenvoudige stappen.

    • Voorbereiding: Bestrooi de Sukade de avond van te voren met een kruiden rub en laat deze in de koelkast intrekken. Haal de Sukade 1 uur voor het bereiden uit de koelkast en verwarm de oven voor op 160°C.
    • Aanbraden: Verhit een pan op hoog vuur en schroei de Sukade aan beide kanten kort dicht in olie of boter voor een mooie korst.
    • Sukade in de Oven: Plaats de Sukade in een braadslee en voeg aan de braadslee runderbouillon, appelsap of witte wijn toe. Dek de braadslee af met een deksel en plaats de Sukade in de voorverwarmde oven. Laat het vlees langzaam garen gedurende 2 tot 3 uur of tot de gewenste kerntempratuur is bereikt.
    • Rusten voor het Aansnijden: Open het ingepakte vlees voor 2 minuten zodat het wat warmte kwijt kan. Pak het vervolgens weer in en laat de Brisket 2 uur rusten in een oven die uitstaat.

    *Voor de voor jouw perfect gaarhied raden wij aan een vleesthermometer te gebruiken om de kerntemperatuur te meten. De gewenste kerntemperatuur hangt namelijk af van de gewenste gaarheid van het vlees.

  • U plaatst een review over: .iNK Sukade
    Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of maak een account aan

.iNK Sukade

inksukade

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigeren door de elementen van de carrousel is mogelijk met de tabtoets. U kunt de carrousel overslaan of direct naar de carrouselnavigatie gaan met de overslaan links.
.iNK Brisket
  • Uruguay
  • 350-400 dagen graangevoerd
Vanaf 120,40
Prijs per kg 28
.iNK Sukade