King River Wagyu T-Bone Steak
origin Australië

types Australisch Wagyu
nutrition 450 dagen graangevoerd
rijping Wet aged
  • Gratis bezorgd vanaf 75,- Gratis bezorgd vanaf 75,-
  • Top restaurantkwaliteit Top restaurantkwaliteit
  • ⁠Geselecteerd door topchefs ⁠Geselecteerd door topchefs
  • Vandaag besteld = volgende werkdag bezorgd Vandaag besteld = volgende werkdag bezorgd

Over dit product

Maak kennis met de King River Purebred Wagyu T-Bone Steak met een marmerings score 8-9. Afkomstig uit Australië, waar de runderen vrij kunnen gedijen en grazen in de natuur. De King River T-Bone Steak is prachtig gemarmerd dankzij een 450 dagen graandieet.
  • Een T-Bone Steak wordt gesneden uit het lende gedeelte van het rund en omvat zowel de Entrecote als de Ossenhaas. Waar de naam T-Bone Steak vandaan komt zie je meteen: Het T-vormige bot in het vlees. Met aan de ene kant dus de Ossenhaas en aan de andere kant de Entrecote. Op het moment dat het Ossenhaas gedeelte van de T-Bone minstens 3,18 cm dik is op het breedste stuk spreken we van een Porterhouse Steak.

  • Kilo prijs 140
    Merk King River Wagyu
    Steaks Geportioneerd
    Voeding 450 dagen graangevoerd
    Rassen Australisch Wagyu
    Rijping Wet aged
  • Bereiding

    Bereiding

    60 min

    Rare

    Rare

    48-53°C

    Medium-rare

    Medium-rare

    54-60°C

    Medium

    Medium

    60-65°C

    Voor de BBQ-bereiding raden we een reverse sear-methode aan. Volg deze eenvoudige stappen voor een perfect bereide T-Bone Steak van de BBQ.

    • Voorbereiding: Haal de T-Bone Steak 1 uur voor het bereiden uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen en bestrooi aan alle kanten met zout.
    • Reverse Sear: Verwarm de BBQ voor op indirecte hitte tot een temperatuur van 120°C. Plaats de T-Bone Steak op de BBQ en sluit de deksel. Ga voor een kerntemperatuur van 48°C.
    • Directe Hitte: Haal de T-Bone Steak van de BBQ en verhoog de temperatuur van de BBQ naar 225°C. Leg het vlees direct op de grill en grill kort aan beide kanten (2 minuten per kant) tot een kerntemperatuur van 52°C is bereikt.
    • Rusten voor het Aansnijden: Laat de T-Bone Steak enkele minuten rusten voordat je deze aansnijdt.

    *Voor de voor jouw perfect gaarhied raden wij aan een vleesthermometer te gebruiken om de kerntemperatuur te meten. De gewenste kerntemperatuur hangt namelijk af van de gewenste gaarheid van het vlees.

    Bereiding

    Bereiding

    45 minuten

    Rare

    Rare

    48-53°C

    Medium-rare

    Medium-rare

    54-60°C

    Medium

    Medium

    60-65°C

    Bereid de T-Bone Steak tot in perfectie in de oven met deze eenvoudige stappen.

    • Voorbereiding: Haal de T-Bone Steak 1 uur voor het bereiden uit de koelkast om op kamertemperatuur te komen en verwarm de oven voor op 150°C.
    • Ovenbereiding: Plaats de T-Bone Steak op een ovenplaat. Zet de ovenplaat in de voorverwarmde oven en laat het vlees braden tot 2 graden voor de gewenste kerntemperatuur. Haal de steak vervolgens uit de oven.
    • Dicht Searen in de Pan: Verhit een goeie scheut braadboter of olie op een grillplaat op hoog vuur. Sear de T-Bone Steak kort aan beide kanten (2 minuten per kant) tot de gewenste kerntemperatuur is bereikt en de steak een mooie bruine kleur heeft.
    • Rusten voor het Aansnijden: Laat de T-Bone Steak enkele minuten rusten voordat je deze aansnijdt.

    *Voor de voor jouw perfect gaarhied raden wij aan een vleesthermometer te gebruiken om de kerntemperatuur te meten. De gewenste kerntemperatuur hangt namelijk af van de gewenste gaarheid van het vlees.

  • U plaatst een review over: King River Wagyu T-Bone Steak
    Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of maak een account aan
Vragen? Wij helpen je graag verder!
Tim is je aanspreekpunt bij Beef Boutique en geeft je graag persoonlijk advies. Stuur gerust een bericht via telefoon, e-mail of WhatsApp, en hij zal zo snel mogelijk reageren.

King River Wagyu

Dit exclusieve merk Wagyu-vlees is het resultaat van vijf generaties toewijding van de families Kemp en Rich, gevestigd in het noorden van Australië. Het King River Wagyu rundvlees wordt geproduceerd van runderen met een score van 8+ tot 9+, waardoor het tot de absolute top behoort.

Kwaliteit doordrenkt met erfgoed
Bij King River Wagyu draait alles om kwaliteit. Elk stuk Wagyu-vlees dat wordt geleverd, draagt het stempel van de rijke erfenis van het voortdurende streven naar perfectie. De runderen worden met zorg en toewijding grootgebracht op de uitgestrekte velden van Queensland, waar ze vrij kunnen grazen en gedijen in de natuur.

Gegarandeerde kwaliteit
Bij Beef Boutique streven we naar niets minder dan het allerbeste. Daarom voldoet King River Purebred Wagyu aan de strengste normen, vastgesteld door het MSA (Meat Standards Australia). Dit betekent dat elke hap King River Wagyu een garantie is voor uitzonderlijke kwaliteit en smaak.

Het pad naar perfectie
De Purebred Wagyu runderen worden met zorg grootgebracht tot ze de optimale leeftijd en gewicht bereiken, voordat ze naar het feedlot gaan. Hier krijgen ze gedurende 450 dagen een voedingsregime van de hoogste kwaliteit, zorgvuldig samengesteld om hun natuurlijke smaak en textuur te versterken. Met als gevolg Wagyu rundvlees met een marbling score van 8+ tot 9+.

Jouw weg naar culinaire verfijning
Ben je klaar om je smaakpapillen te verwennen met de ongeëvenaarde smaak van King River Purebred Wagyu? Ontdek vandaag nog ons assortiment en ervaar de perfectie die generaties lang is verfijnd.

King River Wagyu

King River Wagyu T-Bone Steak