The Black Chuck Roll
- Gratis bezorgd vanaf 75,-
- Top restaurantkwaliteit
- Geselecteerd door topchefs
- Vandaag besteld = volgende werkdag bezorgd
Informatie
-
Kilo prijs 21.50 Merk The Black Steaks Heel Voeding 120 dagen graangevoerd Rassen Black Angus Rijping Wet aged -
Wat THE BLACK zo bijzonder maakt, is de toewijding aan kwaliteit. De The Black Black Angus runderen worden met liefde grootgebracht op de uitgestrekte velden van Uruguay. Hier, te midden van adembenemende natuur, grazen ze vrij, genieten ze van een stressvrij leven en groeien ze op onder de Zuid-Amerikaanse zon.
120 dagen graanvoeding voor excellente smaak
De The Black runderen worden gedurende 120 dagen graan gevoerd, een speciaal dieet dat resulteert in een unieke smaakbeleving. Het graandieet, gecombineerd met het grazen op weidse graslanden, zorgt voor prachtig gemarmerd, smaakvol en mals vlees.Volledig traceerbaar: farm to fork
Wij geloven in transparantie en traceerbaarheid. Elk stuk vlees van THE BLACK is volledig traceerbaar, van de boerderij waar het rund opgroeide tot op jouw bord. Dit betekent dat je precies weet waar jouw vlees vandaan komt en hoe het met zorg is grootgebracht.Een leven van vrijheid en kwaliteit
Onze runderen in Uruguay hebben alle ruimte om te grazen en te groeien. Met een leefruimte van 10.000 m2 per dier, genieten ze van een leven zonder stress, hormonen of antibiotica. THE BLACK staat niet alleen voor excellent vlees, maar ook voor een ethische en verantwoorde benadering van veeteelt.Proef de unieke smaak van THE BLACK
Klaar om de verfijnde smaak van THE BLACK te ervaren? Bestel snel en breng de unieke, traceerbare smaak van 100% geselecteerde Black Angus runderen naar jouw tafel.Waar kwaliteit thuis hoort
Bij Beef Boutique streven we naar perfectie, en met THE BLACK zetten we een nieuwe standaard. Voel de passie, proef de kwaliteit en ervaar de ongeëvenaarde smaak van THE BLACK. -
Bereiding
8 uur
Inpak-temperatuur
68-76°C
Eind-temperatuur
92-98°C
Voor de BBQ-bereiding raden we een reverse sear-methode aan. Volg deze eenvoudige stappen voor een perfect bereide Chuck Roll van de BBQ.
- Voorbereiding: Bestrooi de Chuck Roll de avond van te voren met een kruiden rub en laat deze in de koelkast intrekken. Haal de Chuck Roll 1 uur voor het bereiden uit de koelkast en verwarm je BBQ alvast tot een temperatuur van ongeveer 110°C.
- Brisket op de BBQ: Leg de Chuck Roll op het indirecte gedeelte van de BBQ en plaats een kernthermometer in het vlees. Houd de kerntemperatuur in de gaten en wacht tot deze 74°C bereikt.
- Inpakken en Terug op de BBQ: Zodra de Chuck Roll een kerntemperatuur van 74°C heeft bereikt, pak je het vlees in met aluminiumfolie of butcher paper en voeg je wat runderbouillon, appelsap of witte wijn toe. Leg de Chuck Roll vervolgens terug op de BBQ en laat het garen tot de kerntemperatuur 96°C bereikt.
- Rusten voor het Aansnijden: Open het ingepakte vlees voor 2 minuten zodat het wat warmte kwijt kan. Pak het vervolgens weer in en laat het vlees 3 uur rusten in een koelbox zonder koelelementen.
*Voor de voor jouw perfect gaarhied raden wij aan een vleesthermometer te gebruiken om de kerntemperatuur te meten. De gewenste kerntemperatuur hangt namelijk af van de gewenste gaarheid van het vlees.
Bereiding
5 uur
Inpak-temperatuur
68-76°C
Eind-temperatuur
92-98°C
Bereid de Chuck Roll tot in perfectie in de oven met deze eenvoudige stappen.
- Voorbereiding: Bestrooi de Chuck Roll de avond van te voren met een kruiden rub en laat deze in de koelkast intrekken. Haal de Chuck Roll 1 uur voor het bereiden uit de koelkast en verwarm de oven voor op 180°C.
- Brisket in de Oven: Leg de Chuck Roll in een grote braadslee. Gaar het vlees voor een uur of totdat de kerntemperatuur 70°C aangeeft en haal de Chuck Roll er dan uit. Zet de oven vervolgens terug op 160°C.
- Inpakken en Terug in de Oven: Zodra de Chuck Roll een kerntemperatuur van 70°C heeft bereikt, voeg je aan de braadslee runderbouillon, appelsap of witte wijn toe en doe je de deksel op de braadslee. Doe de Chuck Roll vervolgens terug in de oven en laat het garen tot de kerntemperatuur 96°C bereikt
- Rusten: Open het ingepakte vlees voor 2 minuten zodat het wat warmte kwijt kan. Pak het vervolgens weer in en laat de Brisket 2 uur rusten in een oven die uitstaat.
*Voor de voor jouw perfect gaarhied raden wij aan een vleesthermometer te gebruiken om de kerntemperatuur te meten. De gewenste kerntemperatuur hangt namelijk af van de gewenste gaarheid van het vlees.
-
U plaatst een review over: The Black Chuck RollAlleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of maak een account aan
The Black Chuck Roll
De Chuck Roll wordt gesneden uit het gedeelte tussen de ribeye en de nek van het rund. Vaak wordt de Chuck Roll gebruikt voor ‘low ’n slow bereidingen. Dit is echter niet het enige waar de Chuck Roll voor gebruikt kan worden, er zijn namelijk ook een aantal verrukkelijke steaks uit te snijden waaronder de Chuck Eye Steak, de Denver steak en de Sierra steak.