The Black Ossenhaas grasgevoerd

Maak kennis met de The Black Ossenhaas grasgevoerd. Afkomstig van volledig traceerbare Black Angus runderen uit Uruguay. Geen stress, geen hormonen, alleen puur en mals vlees zoals het bedoeld is.
  • Gratis bezorgd vanaf 75,- Gratis bezorgd vanaf 75,-
  • Top restaurantkwaliteit Top restaurantkwaliteit
  • ⁠Geselecteerd door topchefs ⁠Geselecteerd door topchefs
  • Vandaag besteld = volgende werkdag bezorgd Vandaag besteld = volgende werkdag bezorgd

Informatie

  • Kilo prijs 62,95
    Merk The Black grasgevoerd
    Steaks Heel
    Voeding Gras gevoerd
    Rassen Black Angus
    Rijping Wet aged
  • Bereiding

    Bereiding

    30 min

    Rare

    Rare

    48-53°C

    Medium-rare

    Medium-rare

    54-60°C

    Medium

    Medium

    60-65°C

    Voor de BBQ-bereiding raden we een reverse sear-methode aan. Volg deze eenvoudige stappen voor een perfect bereide Ossenhaas van de BBQ.

    • Voorbereiding: Haal de Ossenhaas 1 uur voor het bereiden uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen en bestrooi aan alle kanten met zout.
    • Reverse Sear: Verwarm de BBQ voor op indirecte hitte tot een temperatuur van 120°C. Plaats de Ossenhaas op de BBQ en sluit de deksel. Ga voor een kerntemperatuur van 46°C.
    • Directe Hitte: Haal de Ossenhaas van de BBQ en verhoog de temperatuur van de BBQ naar 225°C. Leg het vlees direct op de grill en grill kort aan beide kanten (2 minuten per kant) tot een kerntemperatuur van 52°C is bereikt.
    • Rusten voor het Aansnijden: Laat de Ossenhaas enkele minuten rusten voordat je deze aansnijdt.

    *Voor de voor jouw perfect gaarhied raden wij aan een vleesthermometer te gebruiken om de kerntemperatuur te meten. De gewenste kerntemperatuur hangt namelijk af van de gewenste gaarheid van het vlees.

    Bereiding

    Bereiding

    15 minuten

    Rare

    Rare

    48-53°C

    Medium-rare

    Medium-rare

    54-60°C

    Medium

    Medium

    60-65°C

    Geniet van een perfect bereide Ossenhaas uit de pan met deze eenvoudige stappen.

    • Voorbereiding: Haal de Ossenhaas 1 uur voor het bereiden uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen en bestrooi aan alle kanten met zout.
    • Aanbraden in de Pan: Verhit braadboter in een pan op matig hoog vuur. Voeg de Ossenhaas toe aan de pan en braad deze rondom bruin in enkele minuten.
    • Langzaam Braden: Zet het vuur laag en laat de Ossenhaas rustig braden tot de gewenste kerntemperatuur is bereikt. Draai het vlees af en toe om voor een gelijkmatige garing.
    • Rusten voor het Aansnijden: Laat de Ossenhaas enkele minuten rusten voordat je deze aansnijdt.

    *Voor de voor jouw perfect gaarhied raden wij aan een vleesthermometer te gebruiken om de kerntemperatuur te meten. De gewenste kerntemperatuur hangt namelijk af van de gewenste gaarheid van het vlees.

    Bereiding

    Bereiding

    20 minuten

    Rare

    Rare

    48-53°C

    Medium-rare

    Medium-rare

    54-60°C

    Medium

    Medium

    60-65°C

    Bereid de Ossenhaas tot in perfectie in de oven met deze eenvoudige stappen.

    • Voorbereiding: Haal de Ossenhaas 1 uur voor het bereiden uit de koelkast om op kamertemperatuur te komen en verwarm de oven voor op 150°C.
    • Aanbraden in de pan: Verhit een goeie scheut braadboter in een koekenpan op matig hoog vuur. Bestrooi de Ossenhaas aan alle kanten met zout. Braad het vlees enkele minuten rondom aan, totdat het een mooie bruine kleur heeft.
    • Ovenbereiding: Plaats de aangebraden Ossenhaas in een ovenschaal en voeg wat jus toe. Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven en laat de Ossenhaas braden tot de gewenste kerntemperatuur is bereikt.
    • Rusten voor het aansnijden: Laat de Ossenhaas enkele minuten rusten voordat je deze aansnijdt.

    *Voor de voor jouw perfect gaarhied raden wij aan een vleesthermometer te gebruiken om de kerntemperatuur te meten. De gewenste kerntemperatuur hangt namelijk af van de gewenste gaarheid van het vlees.

  • U plaatst een review over: The Black Ossenhaas grasgevoerd
    Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of maak een account aan

The Black Ossenhaas grasgevoerd

De ossenhaas wordt gesneden uit de lende van het rund. Het is een lang smal stuk vlees dat zich bevind langs de ruggengraat. De reden dat dit vlees zo mals is, is omdat het afkomstig is van een spier die geen arbeid verricht. Dit zorgt ervoor dat het vlees weinig vet en bindweefsel heeft, waardoor de smaak vrij neutraal is.
Een hele ossenhaas bestaat uit een drie delen:

  •         De kophaas.
  •         Het middenstuk, chateaubriand, hier worden ook de tournedos uit gesneden.
  •         De punt, wordt veelal gebruikt als ossenhaaspuntjes.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigeren door de elementen van de carrousel is mogelijk met de tabtoets. U kunt de carrousel overslaan of direct naar de carrouselnavigatie gaan met de overslaan links.
Aanbieding The Black Picanha - Beef Boutique
  • Uruguay
  • 120 dagen graangevoerd
59,25 Vanaf 53,33
Prijs per kg 39.50
The Black Ossenhaas grasgevoerd