The Black Sukade
- Gratis bezorgd vanaf 75,-
- Top restaurantkwaliteit
- Geselecteerd door topchefs
- Vandaag besteld = volgende werkdag bezorgd
Informatie
-
Kilo prijs 21 Merk The Black Steaks Heel Voeding 120 dagen graangevoerd Rassen Black Angus Rijping Wet aged -
Wat THE BLACK zo bijzonder maakt, is de toewijding aan kwaliteit. De The Black Black Angus runderen worden met liefde grootgebracht op de uitgestrekte velden van Uruguay. Hier, te midden van adembenemende natuur, grazen ze vrij, genieten ze van een stressvrij leven en groeien ze op onder de Zuid-Amerikaanse zon.
120 dagen graanvoeding voor excellente smaak
De The Black runderen worden gedurende 120 dagen graan gevoerd, een speciaal dieet dat resulteert in een unieke smaakbeleving. Het graandieet, gecombineerd met het grazen op weidse graslanden, zorgt voor prachtig gemarmerd, smaakvol en mals vlees.Volledig traceerbaar: farm to fork
Wij geloven in transparantie en traceerbaarheid. Elk stuk vlees van THE BLACK is volledig traceerbaar, van de boerderij waar het rund opgroeide tot op jouw bord. Dit betekent dat je precies weet waar jouw vlees vandaan komt en hoe het met zorg is grootgebracht.Een leven van vrijheid en kwaliteit
Onze runderen in Uruguay hebben alle ruimte om te grazen en te groeien. Met een leefruimte van 10.000 m2 per dier, genieten ze van een leven zonder stress, hormonen of antibiotica. THE BLACK staat niet alleen voor excellent vlees, maar ook voor een ethische en verantwoorde benadering van veeteelt.Proef de unieke smaak van THE BLACK
Klaar om de verfijnde smaak van THE BLACK te ervaren? Bestel snel en breng de unieke, traceerbare smaak van 100% geselecteerde Black Angus runderen naar jouw tafel.Waar kwaliteit thuis hoort
Bij Beef Boutique streven we naar perfectie, en met THE BLACK zetten we een nieuwe standaard. Voel de passie, proef de kwaliteit en ervaar de ongeëvenaarde smaak van THE BLACK. -
Bereiding
7 uur
Inpak-temperatuur
68-76°C
Eind-temperatuur
92-98°C
Voor de BBQ-bereiding raden we een reverse sear-methode aan. Volg deze eenvoudige stappen voor een perfect bereide Sukade van de BBQ.
- Voorbereiding: Bestrooi de Sukade de avond van te voren met een kruiden rub en laat deze in de koelkast intrekken. Haal de Sukade 1 uur voor het bereiden uit de koelkast en verwarm je BBQ alvast tot een temperatuur van ongeveer 110°C.
- Sukade op de BBQ: Leg de Sukade op het indirecte gedeelte van de BBQ en plaats een kernthermometer in het vlees. Houd de kerntemperatuur in de gaten en wacht tot deze 74°C bereikt.
- Inpakken en Terug op de BBQ: Zodra de Sukade een kerntemperatuur van 74°C heeft bereikt, pak je het vlees in met aluminiumfolie of butcher paper en voeg je wat runderbouillon, appelsap of witte wijn toe. Leg de Sukade vervolgens terug op de BBQ en laat het garen tot de kerntemperatuur 94°C bereikt.
- Rusten voor het Aansnijden: Open het ingepakte vlees voor 2 minuten zodat het wat warmte kwijt kan. Pak het vervolgens weer in en laat het vlees 3 uur rusten in een koelbox zonder koelelementen.
*Voor de voor jouw perfect gaarhied raden wij aan een vleesthermometer te gebruiken om de kerntemperatuur te meten. De gewenste kerntemperatuur hangt namelijk af van de gewenste gaarheid van het vlees.
Bereiding
5 uur
Inpak-temperatuur
68-76°C
Eind-temperatuur
92-98°C
Bereid de Sukade tot in perfectie in de oven met deze eenvoudige stappen.
- Voorbereiding: Bestrooi de Sukade de avond van te voren met een kruiden rub en laat deze in de koelkast intrekken. Haal de Sukade 1 uur voor het bereiden uit de koelkast en verwarm de oven voor op 160°C.
- Aanbraden: Verhit een pan op hoog vuur en schroei de Sukade aan beide kanten kort dicht in olie of boter voor een mooie korst.
- Sukade in de Oven: Plaats de Sukade in een braadslee en voeg aan de braadslee runderbouillon, appelsap of witte wijn toe. Dek de braadslee af met een deksel en plaats de Sukade in de voorverwarmde oven. Laat het vlees langzaam garen gedurende 2 tot 3 uur of tot de gewenste kerntempratuur is bereikt.
- Rusten voor het Aansnijden: Open het ingepakte vlees voor 2 minuten zodat het wat warmte kwijt kan. Pak het vervolgens weer in en laat de Brisket 2 uur rusten in een oven die uitstaat.
*Voor de voor jouw perfect gaarhied raden wij aan een vleesthermometer te gebruiken om de kerntemperatuur te meten. De gewenste kerntemperatuur hangt namelijk af van de gewenste gaarheid van het vlees.
-
U plaatst een review over: The Black SukadeAlleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of maak een account aan
The Black Sukade
De Sukade wordt gesneden uit de schouder van het rund. De draderige textuur komt voort uit het feit dat de Sukade afkomstig is van spieren die het dier veel gebruikt. Sukade kennen we als draadjesvlees. Vlees dat pas na urenlange bereiding op lage temperatuur mals wordt, nadat het stugge bindweefsel is veranderd in gelei. Maar je kan meer met een Sukade: als je de zeen tussen de sukade uitsnijdt, blijf je achter met twee onwijs lekkere steaks. Dit zijn de flat iron steaks.