Carnimex A5 Wagyu Yakiniku

Met trots presenteren wij de Carnimex Japans Wagyu Yakiniku. De ‘Japanese Black’ runderen worden met zorg grootgebracht volgens eeuwenoude methoden en genieten van een 840 dagen graandieet. Dit resulteert in een verbluffende marmering. De Carnimex Japans Wagyu Yakiniku wordt gesneden uit de Chuck Rib in filterdunne plakjes.
  • Gratis bezorgd vanaf 75,- Gratis bezorgd vanaf 75,-
  • Top restaurantkwaliteit Top restaurantkwaliteit
  • ⁠Geselecteerd door topchefs ⁠Geselecteerd door topchefs
  • Vandaag besteld = volgende werkdag bezorgd Vandaag besteld = volgende werkdag bezorgd

Informatie

  • Kilo prijs 195
    Merk Carnimex A5 Japans Wagyu
    Steaks Geportioneerd
    Voeding 840 dagen graangevoerd
    Rassen Japanese Wagyu
    Rijping Wet aged
  • Bereiding

    Bereiding

    6 min

    Rare

    Rare

    48-53°C

    Medium-rare

    Medium-rare

    54-60°C

    Medium

    Medium

    60-65°C

    Voor de BBQ-bereiding raden we direct grillen aan. Volg deze eenvoudige stappen voor een perfect bereide Yakiniku van de BBQ.

    • Voorbereiding: Haal de voorgesneden Yakiniku uit de verpakking. Marineer eventueel het vlees met Yakiniku-saus of je favoriete marinade. Laat het vlees een paar uur marineren voor optimale smaak.
    • Direct Grillen: Verwarm de BBQ voor op directe hitte en leg de Yakiniku op de grill en grill het gedurende 1-2 minuten per kant, afhankelijk van de gewenste gaarheid.
    • Serveren: Laat de Yakiniku enkele minuten rusten voordat je deze serveert.

    *Voor de voor jouw perfect gaarhied raden wij aan een vleesthermometer te gebruiken om de kerntemperatuur te meten. De gewenste kerntemperatuur hangt namelijk af van de gewenste gaarheid van het vlees.

    Bereiding

    Bereiding

    6 minuten

    Rare

    Rare

    48-53°C

    Medium-rare

    Medium-rare

    54-60°C

    Medium

    Medium

    60-65°C

    Geniet van perfect bereide Yakiniku uit de pan met deze eenvoudige stappen.

    • Voorbereiding: Haal de voorgesneden Yakiniku uit de verpakking. Marineer eventueel het vlees met Yakiniku-saus of je favoriete marinade. Laat het vlees een paar uur marineren voor optimale smaak.
    • Verhitten van de Pan: Voeg olie of boter toe aan de pan en verwarm deze op hoog vuur.
    • Grillen: Leg de Yakiniku op de grill en bak het gedurende 1-2 minuten per kant, afhankelijk van de gewenste gaarheid.
    • Serveren: Laat de Yakiniku enkele minuten rusten voordat je deze serveert.

    *Voor de voor jouw perfect gaarhied raden wij aan een vleesthermometer te gebruiken om de kerntemperatuur te meten. De gewenste kerntemperatuur hangt namelijk af van de gewenste gaarheid van het vlees.

  • U plaatst een review over: Carnimex A5 Wagyu Yakiniku
    Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of maak een account aan

Carnimex A5 Wagyu Yakiniku

Bij Beef Boutique nemen we je mee op een culinaire reis naar het hart van de Japanse keuken met onze heerlijke Yakiniku. Yakiniku, uitgesproken als 'jakkie-nie-KUH', betekent letterlijk 'gegrild vlees', en dat is precies wat je kunt verwachten: sappige, filterdunne plakjes Wagyu-vlees, perfect gegrild op een smaakvolle houtskoolgrill. De Carnimex Japans Wagyu Yakiniku wordt gesneden uit de Chuck Rib in filterdunne plakjes.

Carnimex A5 Wagyu Yakiniku